logo
Hej [subscriber:firstname | default:subscriber],
Nu har vi genomfört en del förändringar från att vara förening, så är det för tillfället företaget BLANDIS med registerförare MIXANOR.
BLANDIS i föreningsform upphörde 2018-12-31 och BLANDIS företaget har funnits sedan 2018-07-01. Vi har "legat lågt" med planeringen och funderat på att byta namn till MIXANOR, men det slutade i att alldeles nyss beslutades nyheten att Mixanor blev registerförare för BLANDIS Hundregister.


Om/när vi genomföra en föreningsregistrering får framtiden utvisa. Vi har lärt oss mycket om hur det inte ska vara, så förhoppningsvis kan vi i så fall starta något om det finns villiga krafter att vara i föreningsform. Skulle vi inte starta i egen regi utan andra, som vill och försöker kan vi bara önska lycka till och säga att om de vill ha vårt stöd och använda vår erfarenhet sedan 27 år, så erbjuder vi det.

Blandis genomgår nu mycket bollande med hur vi ska kunna få till aktiviteter, som är roliga och föryngring av "åldermännen" finns med och har åsikter, vilket gläder oss mycket. Vi undrar vad ni skulle vilja att vi gjorde för aktiviteter, vilket vi tar till oss och ser om vi kan genomföra det.

Om det finns frågetecken om företaget BLANDIS, så är det registrerat hos Bolagsverket som särskilt företag under Livsinsikt ViLL.

Blandis ligger kvar på hemadressen https://www.blandis.se
Mixanor som enbart handlar om hundar resp. hundregistrering har hemsidesadressen
https://www.mixanor.se

Vi kommer tills vidare ha avgiften 60 kr per registrering, vilket är 1993 års avgifter för hundregistrering. Alla dokument skickas med email, när registreringen är genomförd.
På Mixanors hemsida finns beställningsformulär för registrering för både enskild hund och valpkull.

Vi har ett GALLERI med foton med vårt registreringsnummer, vilket är det enda vi lägger ut på Internet. Vi följer GDPR och om man söker uppgifter om ett foto, så kontaktar vi registrerad ägare med frågan om vi får lämna ut uppgifter. Galleriet börjar År 2014, men är under uppdatering, så alla raser är inte fullständigt ännu.

Mvh
BLANDIS
Vivian Lindblom L (f.d. Nilson)
vivian@blandis.se
www.blandis.se
www.mixanor.se
072 006 3304 (SMS är säkrast)

facebook twitter 
logo001022transpSmall
MailPoet