logo
Hej [subscriber:firstname | default:subscriber],

Nu kommer vårt första NYHETSBREV 2018 och vi vill bara påminna om att vi har INGA MEDLEMSAVGIFTER 2018 och lägger inte in några nya medlemmar heller:

I dessa listor har vi nu lagt in de som registrerat hund samt föregående års medlemslista och de som anmält till nedanstående utställning. Det står fritt fram att radera er adress från listan om ni inte vill ha något ifrån oss, men det är ett bra sätt att få reda på vad som är på gång i vår organisation. Skulle ni vilja registrera er hund, så går det bra att göra det från hemsidan under fliken HUNDREGISTER. Det är en engångskostnad på 200 kr och en liten rabatt om ni har en hund registrerad hos oss tidigare.
Nedan är affischen till vår nästa utställning och om ni vill anmäla till den så klicka på affischen, så kommer ni direkt till anmälan. Vi kommer att ha 3 utställningar till i år och då i Norrköping (26 maj), Fagerhult (11 augusti)(Högsby kommun) samt i Mariestad (8 september). På hemsidan http://www.blandis.se/ under fliken UTSTÄLLNINGAR hittar ni allt som handlar om utställningar. Den högsta avgift som tas ut är 300 kr och vi ger 100 kr i rabatt till de med hund registrerad i BLANDIS
25jubileum
affisch
App-Signup-Logo-Footer
facebook twitter youtube instagram
MailPoet